Hajanalízis: hiányállapotok megállapítása hajminta alapján

A hajanalízis információkat nyújt egészségi állapotunkról. A haj hossza 2-6 évig növekszik, mielőtt kihullana, de ezt a folyamatot táplálkozási hiányosságok, hormonális egyensúlyhiány és betegségek lassíthatják. A nők haja általában gyorsabban nő, mint a férfiaké. A haj a növekedési fázisban közvetlen kapcsolatban van a belső környezettel (vér, nyirokfolyadék, sejten kívüli folyadék), ezért a haj egészsége szempontjából fontos az életmódunk, a szervezetünk tápanyag ellátottsága és a toxinok elkerülése.

Hajanalízis, állapotfelmérés, biorezonancia

Ez a biológiai folyamat egyfajta lenyomatot és tartós “állapotleírást” nyújt a testünk működéséről és egészségi állapotunkról. A haj, hasonlóan a test többi szövetéhez, ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek lerakódnak a haj növekedése során. Bár a haj nem élő, az ásványi anyagok benne maradnak, ahogy a haj tovább növekszik. A fejbőrhöz közel vett hajminták információkkal szolgálnak a hajnövekedés sebességének függvényében az előző három-négy hónap során zajlott ásványianyag-aktivitásról.

A Benő  Brigitta által nyújtott fájdalommentes, teljes diszkrécióval járó hajszálvizsgálat (hajanalízis) könnyen elvégezhető módszer minden korosztály számára. Ez tökéletes állapotfelmérő, diagnosztikai és betegségmegelőzési (prevenciós) eljárás. Az egyetlen előfeltétel az, hogy a páciens rendelkezzen a vizsgálathoz szükséges mennyiségű festetlen hajjal.

Bővebb információ Benő Brigitta biorezonanciás oldalán.