Access Bars Kezelés Budapest – Kezelés, ár, infók

Access Bars Kezelés Budapest - Ár, Elérhetőség, Stressz kezelés

Pihentető svédmasszázs vagy stresszoldó Access Bars kezelés? Válassz egyet vagy akár egymás után mindkettőt és a testi lelki felfrissülés garantált! 2022 júniusától Szigethalom területén házhoz megyek és vállalok Kismama masszázs, KoroKan és Access Bars kezeléseket.

Mészáros Dominika Access Bars terapeuta Budapest  és Szigethalom

Mobil: (20) 239 1309
E-mail: dominika.meszaros@gmail.com
FaceBook: dominika.access.masszazs

Kezelések:

hétfő: 9:00 – 20:00
kedd: 9:00 – 20:00
szerda: 9:00 – 20:00
csütörtök: 9:00 – 20:00
péntek: 9:00 – 20:00
szombat: 10:00 – 14:00
vasárnap: ZÁRVA

Cím: Budapest, 1026 Szilágyi Erzsébet fasor 25.

Az Access Bars® 32 pont a fejeden, amelyek gyengéd érintésre könnyedén és könnyedén feloldanak mindent, ami megakadályozza, hogy örömöt és könnyedséget érezz az életedben.

Ezek a pontok tartalmazzák az összes elraktározott gondolatot, ötletet, hiedelmet, érzelmet és megfontolást. Ez egy lehetőség számodra, hogy mindent elengedj!

Az alábbiak közül melyik vonatkozik Önre?

  • Egész nap fáradt vagy, de amikor este a fejed a párnára esik, az agyad túlpörög, és nem tudsz aludni.
  • Folyamatosan kimerült vagy adrenalinszinted van – úgy tűnik, nem tudsz ellazulni az életedben, és elérni a boldog “középutat”.
  • Próbálkoztál már meditációval, jógával, naplóírással és egyebekkel – de nem tudod elég sokáig lecsendesíteni az elmédet ahhoz, hogy érezd az előnyeit, VAGY kimerítőnek találod, hogy mindezekkel a gyakorlatokkal lépést tarts.
  • Kipróbáltál már minden létező wellness-gyakorlatot, és még többet is, de úgy tűnik, semmi sem segít ellazulni.

Az Access Bars kezelés előnyei

Több százezer ember használta már az Access Bars-t, hogy megváltoztassa teste és élete számos aspektusát, beleértve az alvást, az egészséget és a testsúlyt, a pénzt, a szexet és a kapcsolatokat, a szorongást, a stresszt és még sok minden mást.

Az Access Bars® olyan érzés lehet, mintha a törlés gombot nyomná meg a számítógép zsúfolt merevlemezén – csak ezúttal helyet teremt az agyában. Az olyan dolgok, mint a negatív gondolatminták, vagy az a végtelen mentális fecsegés, ami éjszakánként ébren tartja, felszabadulnak, és helyet adnak a nyugalomnak, amire vágyik.

Milyen érzés az Access-Bars kezelés?

A “Bars futás” (a kezelés fogadása) pihentető és békés; képzelje el egy nagyszerű masszázs vagy egy séta utóhatását a természetben. Legrosszabb esetben csak ezt fogja érezni!

A legjobb esetben a teljes könnyedség érzését érezheti, ami semmi máshoz nem hasonlítható, és ami elkezdi megváltoztatni az egész életét.

A kezelések hatására kitisztul a fejem, teljesen elengedem magam (van hogy bele is alszom a kezelésbe), jobban összeállnak a dolgok, pozitívabbá válok és elhiszem, hogy bármi és akármi nekem is lehetséges!
Köszönöm, hogy itt vagy és olvasod ezt a rövid tájékoztatót!
Ha hív az AccessBars ® energiája vagy egy olajos masszázzsal szeretnél relaxálni, gyere várlak sok szeretettel!
Újdonság: 1 órás KoroKan masszázs 9000 Ft., hasonlít a shiatsu masszázshoz, tatamin, ruhában végzett masszázs, amely beindítja a tested öngyógyító folyamatait!